+31(0)70-205 73 90
·
info@summitadvocaten.nl
·Ma - Zo 24/7
Direct contact

Commuun Strafrecht

Commuun strafrecht is een verzamelnaam voor alle overtredingen en misdrijven uit het Wetboek van Strafrecht en enkele bijzondere wetten. Daaronder vallen – onder meer – levensdelicten (moord en doodslag), geweldsdelicten (mishandeling en openlijk geweld), zedendelicten (verkrachting, aanranding en ontucht), Opiumwetdelicten (invoeren, vervoeren of voorhanden hebben van hard – en/of softdrugs), vermogensdelicten (diefstal en afpersing), uittingsdelicten (belediging, smaad en laster) en feiten betreffende de Wet Wapens en Munitie (het gebruiken, vervoeren of voorhanden hebben van verboden wapens).

Summit advocaten heeft jarenlange ervaring met het bijstaan van mensen die verdacht worden van dergelijke feiten en heeft daarbij aantoonbaar goede resultaten behaald. Het is van belang dat u in een zo vroeg mogelijk stadium één van onze advocaten consulteert. Hoe eerder wij u van advies en bijstand kunnen voorzien, hoe beter dat doorgaans is. Als u ‘uitgenodigd’ wordt voor verhoor of u ontvangt een dagvaarding, is het raadzaam meteen contact op te nemen met één van onze advocaten. Alle advocaten van Summit staan bovendien op de piketlijst. U kunt één van ons dus ook opgeven als voorkeursadvocaat indien u wordt aangehouden.

Wij kunnen u helpen

Indien u juridische hulp nodig heeft kunt u één van onze advocaten benaderen om u bij te staan. Of bel direct met ons kantoor.

Bel: +31(0)70-205 73 90

info@summitadvocaten.nl Ma – Zo  24/7