+31(0)70-205 73 90
·
info@summitadvocaten.nl
·Ma - Zo 24/7
Direct contact
Justien Vanhoutte

Justien Vanhoutte

Advocaat

Telefoon +31(0)70 – 205 73 90
Mobiel    +31(0)6 – 27 36 86 23

mr. J.N. (Justien) Vanhoutte

Justien is geboren en getogen in Gent (België) en studeerde in Leiden. Aldaar rondde zij haar Master Strafrecht cum laude af. Gedurende haar studie was zij werkzaam als onderzoeksassistent. Nadien volgde Justien nog een master aan de Universiteit van Amsterdam (international and transnational criminal law) en behaalde zij haar diploma in Legal Studies aan de University of Oxford. Gewapend met al deze vergaarde kennis, liep zij stage bij Stichting Dutch en Detained en bij advocatenkantoor Nauta Dutilh alvorens zij per 1 januari 2024 bij Summit Advocaten aan de slag ging.

Justien is gedreven en gretig om voor iedere cliënt het maximaal haalbare resultaat te bereiken. Haar juridische en feitelijke analyses zijn vlijmscherp. Daardoor weet zij snel tot de kern van de zaak te komen om vervolgens een passende strategie te ontwikkelen voor de best mogelijke rechtsbijstand. Haar werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid en toewijding. Tegelijkertijd is Justien toegankelijk en down to earth.

U kunt bij Justien terecht voor de bijstand in zowel commune strafzaken als fraudezaken. Justien spreekt Nederlands, Engels en Frans.

Expertise

  • Commuun strafrecht
  • Financieel economisch strafrecht