+31(0)70-205 73 90
·
info@summitadvocaten.nl
·Ma - Zo 24/7
Direct contact

Noorduyn Vermeij Van Straalen Advocaten wordt Summit Advocaten

Noorduyn Vermeij Van Straalen Advocaten staat sinds haar oprichting in 2014 voor een krachtige en deskundige verdediging in straf – en sanctierechtzaken. Het kantoor is inmiddels gegroeid van 3 naar 7 advocaten en verhuisd van een verdieping aan de Alexanderstraat naar een eigen pand aan de Statenlaan in Den Haag. Bij veranderingen past een nieuwe naam. Noorduyn Vermeij Van Straalen Advocaten zal daarom vanaf 1 april 2021 verder gaan onder de naam Summit Advocaten (www.summitadvocaten.nl). Een feestelijke borrel om daarop het glas te heffen houdt u van ons te goed!

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren

Door op een link op deze pagina te klikken, geeft u ons toestemming om cookies in te stellen.